Urban Arrow

De Urban Arrow Family

Een vliegende start van je dag

We zien hoe straten overbelast raken en tegelijkertijd zien we de groeiende behoefte om luchtvervuiling (snel) tegen te gaan. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid en souplesse van een e-bike te combineren, is er een ultiem voertuig die alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen - en daar voorbij. Schoon, veilig, stijlvol en snel.Maak kennis met de Family: de nieuwste aanwinst van je gezin. Één die jou en je meest kostbare bezit brengt waar je moet zijn. De snelheid en wendbaarheid van deze fiets zijn de meest perfecte match voor je hectische, stadse lifestyle. Met accessoires als een opklapbaar voorbankje, regenhuif of Maxi-Cosi adapter kun je de fiets upgraden naar de wensen van je gezin. Laat de auto thuis en zoef moeiteloos door de stad, of geniet van een uitstapje naar het bos of het strand. 

Fietsen zonder zorgen, ook dat is Urban Arrow. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt veiligheid tijdens de rit. De bak met geëxpandeerd polypropyleen (EPP), vormt een barrière rondom je meest kostbaarste bezit en iedereen die je voorbij zoeft.

De Urban Arrow Family is al beschikbaar vanaf €4.390,-

U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend (informatie)gesprek in onze showroom of voor een proefrit op een Urban Arrow Family. Maar pas wel op, één ritje en je bent verkocht!

https://www.urbanarrow.com/nl/family

 

Overzicht

Urban Arrow

Nieuwe Urban Arrow Family Bosch Performance Disc Deore met Hydraulische schijfremmen

€ 4.999,-

Urban Arrow

Nieuwe Urban Arrow Family Bosch Performance Disc Deore met Hydraulische schijfremmen

€ 4.999,-

Urban Arrow

Nieuwe Urban Arrow Family Cargo Line Disc Zee met Hydraulische schijfremmen

€ 5.390,-

Urban Arrow

Nieuwe Urban Arrow Family Cargo Line Disc Zee met Hydraulische velgremmen

€ 5.390,-

TerugDeel het met uw vrienden!


COVID-19 (Corona) melding

Ja, een fiets bestellen kan uiteraard nog steeds! Dit doen wij met inachtneming van de nu geldende maatregelen. Een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek, een proefrit op die mooie fiets of de bezorging van uw nieuwe fiets aan huis behoren tot de vele mogelijkheden. Je nieuwe fiets of je pakket afhalen in de winkel is nu ook mogelijk door Click&Collect!

Neem hiervoor contact met ons op: bel 070-3555562 of app naar 06-23006413

 

Yes, you can still order a bicycle of course! We do this due the current measures. A telephone consultation without a obligation, a test ride on that beautiful bicycle or the delivery of your new bicycle at home are the axamples of many possibilities. Picking up your new bike or package in the store is now also possible due to Click&Collect!

Please contact us: call 070-3555562 or Whatsapp 06-23006413


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  9.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering