Urban Arrow

De Urban Arrow Family

Een vliegende start van je dag

We zien hoe straten overbelast raken en tegelijkertijd zien we de groeiende behoefte om luchtvervuiling (snel) tegen te gaan. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid en souplesse van een e-bike te combineren, is er een ultiem voertuig die alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen - en daar voorbij. Schoon, veilig, stijlvol en snel.Maak kennis met de Family: de nieuwste aanwinst van je gezin. Één die jou en je meest kostbare bezit brengt waar je moet zijn. De snelheid en wendbaarheid van deze fiets zijn de meest perfecte match voor je hectische, stadse lifestyle. Met accessoires als een opklapbaar voorbankje, regenhuif of Maxi-Cosi adapter kun je de fiets upgraden naar de wensen van je gezin. Laat de auto thuis en zoef moeiteloos door de stad, of geniet van een uitstapje naar het bos of het strand. 

Fietsen zonder zorgen, ook dat is Urban Arrow. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt veiligheid tijdens de rit. De bak met geëxpandeerd polypropyleen (EPP), vormt een barrière rondom je meest kostbaarste bezit en iedereen die je voorbij zoeft.

De Urban Arrow Family is al beschikbaar vanaf €4.390,-

U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend (informatie)gesprek in onze showroom of voor een proefrit op een Urban Arrow Family. Maar pas wel op, één ritje en je bent verkocht!

https://www.urbanarrow.com/nl/family

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  9.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Openingstijden werkplaats zijn op maandag t/m dinsdag en donderdag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag is de werkplaats geopend van 09:30 uur tot 16:30 uur.

Indien u een reparatie-afspraak heeft, dan dient uw fiets uiterlijk 10:30 uur aanwezig te zijn.


Facebook


Financiering