Service en garantie

Met meer dan 275 vestigingen in Europa kan Profile ‘de Fietsspecialist’ u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ op het juiste adres.

Profile ‘de Fietsspecialist’ is niet voor niets uitgeroepen door de consument tot ‘Beste winkelketen in Nederland op het gebied van service, personeel & assortiment (2005) en ‘Beste winkelketen’ van Nederland in de categorie Fiets en vrije tijd (2006). Om deze waardering te behouden, bieden we op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Daarom garandeert Profile ‘de Fietsspecialist’ u de ‘8 die u verwacht’, voor zorgeloos fietsplezier!

1. Bij reparatie een gratis leenfiets
Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets ter beschikking. (U betaalt uitsluitend de verzekeringskosten)

2. Zadel omruilgarantie
Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ kunt u altijd eerst een zadel uittesten. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste zit. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen.

3. Voor aankoop een gratis proefrit
Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

4. Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-6 maanden) geheel gratis aanbieden.

5. Niet goed? Zonder problemen geld terug
Bent u echt niet tevreden met uw aankoop dan krijgt u zonder problemen uw geld terug, mits het product onbeschadigd is natuurlijk. Voor verdere bepalingen hieromtrent kan uw Profile ‘de Fietsspecialist’ u uitgebreid voorlichten.

6. Landelijk dekkend servicenet
De grootste zijn heeft zo zijn voordelen. Staat u onverhoopt met pech onderweg, dan is er vast wel een Profile ‘de Fietsspecialist’ bij u in de buurt om de helpende hand te bieden. Bel (0800) 024 20 40 voor een vestiging in Nederland en (0800) 50 660 voor een vestiging in België.

7. Quick service voor kleine reparaties
Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

8. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

Voor advies en vragen kunt u altijd terecht bij Profile ‘de Fietsspecialist’ bij u in de buurt. Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken. Graag tot ziens!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  9.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Openingstijden werkplaats zijn op maandag t/m dinsdag en donderdag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag is de werkplaats geopend van 09:30 uur tot 16:30 uur.

Indien u een reparatie-afspraak heeft, dan dient uw fiets uiterlijk 10:30 uur aanwezig te zijn.


Facebook


Financiering