Makki Load

Makki Load
De Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is de Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is ook alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s).

De Makki Load is voorzien van een hoge bak die kinderen optimaal beschermt met tegelijkertijd het gemak dat ze er zelf makkelijk in en uit kunnen klimmen door de lage instap en het opstapje.Daarnaast kun je met een simpele voetbeweging de Makki moeiteloos van de standaard halen en zet je de bakfiets zo weer op de standaard.


Met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan om je tweede auto te vervangen voor de Makki. De voorbank set, de autostoel adapter, de adapter voor een kinderzitje en de opberglade zorgen ervoor dat het hele spul mee kan. Met de regenhuif en de afdekhoes ben je beschermd tegen alle weersomstandigheden.

De Makki bestaat in twee varianten: de Makki Load en de Makki Load Connect. De Makki Load Connect is de slimme e-bike van Gazelle die kan worden verbonden met het internet en dat geeft vele extra voordelen op het gebied van veiligheid en fietsplezier. Met de persoonlijke Gazelle Connect app wordt fietsen nog leuker en dankzij het GPS signaal en anti-diefstalsysteem is de fiets beter beveiligd tegen diefstal en kan een gestolen fiets gemakkelijker worden teruggevonden.

De Makki Load is er vanaf €4.799,-

Overzicht

Gazelle

Nieuwe Gazelle Makki Load Connect met Hydraulische schijfremmen

€ 4.999,-

TerugDeel het met uw vrienden!


COVID-19 (Corona) melding

Ja, een fiets bestellen kan uiteraard nog steeds! Dit doen wij met inachtneming van de nu geldende maatregelen. Een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek, een proefrit op die mooie fiets of de bezorging van uw nieuwe fiets aan huis behoren tot de vele mogelijkheden. Je nieuwe fiets of je pakket afhalen in de winkel is nu ook mogelijk door Click&Collect!

Neem hiervoor contact met ons op: bel 070-3555562 of app naar 06-23006413

 

Yes, you can still order a bicycle of course! We do this due the current measures. A telephone consultation without a obligation, a test ride on that beautiful bicycle or the delivery of your new bicycle at home are the axamples of many possibilities. Picking up your new bike or package in the store is now also possible due to Click&Collect!

Please contact us: call 070-3555562 or Whatsapp 06-23006413


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  9.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering