Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Profile Quist "de Fietsspecialist" is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Profile Quist "de Fietsspecialist" of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Profile Quist "de Fietsspecialist" worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Profile Quist "de Fietsspecialist" heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Profile Quist "de Fietsspecialist" links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Profile Quist "de Fietsspecialist" van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Profile Quist "de Fietsspecialist" 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  9.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Openingstijden werkplaats zijn op maandag t/m dinsdag en donderdag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag is de werkplaats geopend van 09:30 uur tot 16:30 uur.

Indien u een reparatie-afspraak heeft, dan dient uw fiets uiterlijk 10:30 uur aanwezig te zijn.


Facebook


Financiering